K&W Construction:

K & W Construction is een algemeen aannemingsbedrijf erkenning klasse 7 met een volledige bouwprojectorganisatie van 15 bedienden voor de ontwikkeling van eigen projecten en bouw van sleutel-op-de-deur constructies. Onze arbeiders zijn gespecialiseerd in ruwbouw en met het beheer en de coördinatie van de aankoper en de werfleiders verzorgen wij de volledige afwerking van gebouwen met ons netwerk van onderaannemers. De projecten in eigen promotie bestaan vooral uit appartementsgebouwen in combinatie met handelsruimtes maar wij doen ook projecten met houtskeletwoningen gemaakt uit prefab elementen geleverd door het Zweedse bedrijf A-hus. Wij voeren ook ruwbouwwerken en compleet afgewerkte gebouwen uit voor externe opdrachtgevers.

De productie (Derome Group):

De structuren voor de Zero Energy Houses zijn geprefabriceerd in de productie in Zweden door het bedrijf Derome Group. De Derome Group is een van de grootste familiebedrijven in Zweden die dateert uit 1946. Het bedrijfsconcept van Derome is gebaseerd op het verwerken en leveren van hout en bouwmaterialen op een manier die rationeel is voor de klant. Het doel is om voorop te lopen als het gaat om innovatie en technische apparatuur om producten en diensten aan te bieden die goed aansluiten bij wat de markt wil. Milieubewustzijn is een van de kernwaarden van Derome. Hun betrokkenheid bij het milieu wordt voortdurend geëvalueerd en ze werken actief om ervoor te zorgen dat de producten die ze produceren en verkopen kunnen worden hergebruikt of gerecycleerd worden. De grondstoffen voor de productie zijn afkomstig uit bossen in hun directe omgeving. Elke boom die uit het bos wordt verwijderd, wordt vervangen door een aantal nieuwe bomen. Ze bouwen energiezuinige muren, passieve en energiezuinige huizen om het energieverbruik te verminderen. Daarnaast richten ze zich ook op het zelfvoorzienend worden in duurzame elektriciteit uit bijvoorbeeld windkracht en andere bronnen. Het grootste deel van de productie is ecologisch gecertificeerd volgens ISO 14001 en het productassortiment omvat houtproducten met een milieukeuring en energiezuinige huizen.

Vacatures:

K&W Construction is een dynamische organisatie zonder hiërarchie: er is een zeer informele sfeer waar iedereen kan worden benaderd. We gebruiken een langetermijnvisie en investeren in mensen; er is praktisch geen verloop. We zijn ook een financieel gezond bedrijf met oog voor innovatie. Het orderboek is goed gevuld en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams te versterken.