Heris:

Quartier Heris is een innovatief vastgoedproject verspreid over 2,58ha en bestaat uit 52 huizen, 135 appartementen verdeeld over 6 blokken en 1 bejaardentehuis met een capaciteit van 120 kamers.

Heris is een van de eerste projecten die voldoet aan voldoende ecologische en sociaal-economische criteria om te worden beschouwd als een Eco-district in Wallonië. Heris is ontworpen voor een mix van leeftijdsgroepen van gezinnen met jonge kinderen tot de bewoners van het bejaardenhuis.

De eengezinswoningen zijn Zero Energy Houses. Het réaliseren van 52 van deze huizen in één project, is uniek in België. Nog opmerkelijker is dat deze huizen worden verkocht tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met een normale woning. Gemeenschappelijk voor alle eenheden in het project is de focus op een lage woonkost.

Controleer de beschikbaarheid via de onderstaande link:

Epinois:

Epinois was het eerste project met het Zero Energy House-concept van K&W. Kort gezegd betekent dit dat het huis zoveel energie produceert als het verbruik in de loop van het jaar. Hierdoor behalen onze woningen het energielabel A ++. Een Zero Energy House doet dit met behoud van het hoogste wooncomfort tegen een zeer betaalbare prijs.

Een park is geïntegreerd in het midden van het project en de on-site wegen geven prioriteit aan voetgangers die een grotere veiligheid bieden voor mensen van alle leeftijden. Er zijn ook grote inspanningen gedaan om de constructies esthetisch aantrekkelijk en passend te maken bij de omliggende gebouwen, maar tegelijkertijd modern en gemakkelijk te onderhouden.

Project Epinois is helemaal klaar, alle huizen en appartementen zijn verkocht.