Zero Energy House

Een Zero Energy House combineert meerdere bestaande innovatieve technologieën, waaronder het ventilatiesysteem D of de zonnepanelen die voldoende elektriciteit produceren voor een warmtepomp, en voldoende energie leveren voor een standaardfamilie gedurende een jaar.

Meer informatie

Over Zero Energy House

Een Zero Energy House produceert evenveel energie als het verbruikt gedurende een jaar (verbruik = 0 kWh / m²). Dit is hetzelfde als energieklasse A ++ of een energie-index = 0. Niet onbelangrijk dit is een groot verschil tegenover een “passiefhuis” dat nog steeds 15 kWh / m² per jaar verbruikt.

Lees meer
Over Zero Energy House

Onze projecten

Momenteel hebben we 2 projecten waar we Zero Energy Houses bouwen. Project Epinois met zijn 15 huizen is volledig afgewerkt en verkocht. Ons tweede project is Heris. Daar zijn we bezig met het creëren van 52 Zero Energy Houses. Samen met de introductie van ons nieuwe concept: Zero Energy Apartments.

Ontdek onze projecten
Onze projecten

Aanvraag formulier

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons product.

Phone :

+32(0)55 45 79 73

Address :

Eekhoutstraat 9
9790 Wortegem-Petegem

    Over ons

    K&W is een pionier op het gebied van duurzaam leven omdat we betaalbare netto energieneutrale woningen kunnen aanbieden met een zeer hoog wooncomfort, dankzij onze Zero Energy House en binnenkort Zero Energy Apartments. We hebben al 16 van deze huizen voltooid in ons Epinois-project in Zinnik en we zijn nu bezig met het grotere Heris-project met zijn 52 Zero Energy Houses en waar we ook de Zero Energy Apartments zullen introduceren.

    Meer